Важливо Волинь Новини

Низький уклін: минають роковини від дня смерті Героя з Волині. ФОТО.

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилася жалем. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина – Владислава Войтовича.

 

5 квітня 2022 року внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу поблизу н. п. Попасна Луганської області загинув уродженець села Знамирівка Луцького району Владислав Войтович.

 

До слова, хоробрий воїн навчався у Волинському національному університеті імені Лесі Українки на факультеті культури та мистецтв.

Поховали Героя 9 квітня, у селі Звертів на Львівщині.

 

“Жорстока війна з російськими окупантами забирає життя найкращих Синів України!

Щирі співчуття матері, дружині, близьким та друзям.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Інформацію про зустріч загиблого Героя та день похорону повідомимо згодом”, – йдеться у повідомленні Куликівськоъ селищної ради Львівського району.

Довідково:

Владислав Войтович народився 25 липня 1997 року у с. Знамирівка Ківерцівського району Волинської області.

У 2014 вступив до Національного університету «Острозька академія» на спеціальність 034 Культурологія. Однак вирішив залишити навчання й у червні 2017 р. його відраховано за власним бажанням.

Із 29.10.2018 по 14.05.2019 – учасник АТО (посвідчення серія УБД № 442116).

2 лютого 2021 року поновлений до складу студентів 2-го курсу спеціальності 034 Культурологія денної форми здобуття освіти (факультет культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки).

Мобілізований до лав ЗСУ 24 лютого 2022 року.

Загинув 5 квітня 2022 року внаслідок бойового зіткнення та масового артобстрілу поблизу міста Попасна Сєвєродонецького району Луганської області.

Похований 9 квітня 2022 року у селі Звертів на Львівщині.