Волинь Новини

У Любешеві на адмінбудівлі хочуть встановити сонячні панелі

Як стало відомо, встановлення сонячних панелей потрібне для забезпечення електрикою від сонячного світла ЦНАПу.

31 березня відбулася зустріч з представниками EGAP, підрядниками та працівниками Любешівської селищної ради – інформують на сайті громади.

Темою обговорення, ідеться в повідомленні,  були технічні питання, які стосувалися встановлення сонячних панелей для забезпечення живлення від сонячного світла ЦНАПу, який розташований у адмінбудівлі селищної ради, передає Район. Любешів.

Саме за фінансової підтримки проєкту EGAP, партнером якого є наша громада, й планується встановити альтернативне джерело енергії. Це дозволить забезпечити живлення ЦНАПу з метою енергоощадження адміністративної будівлі.

В ході зустрічі детально обговорили етапи реалізації цього проєкту. Також працівники селищної ради порушили питання  потужності такої системи, її безпеки, надійності й довговічності.

Керівник управління капітального будівництва, ЖКГ та комунальної власності Сергій Фесик і Світлана Кух, начальниця одного з відділів зазначеного управління,  ознайомилися з характеристиками обладнання для можливості оцінки його відповідності параметрам внутрішньої електромережі адмінбудівлі та надали детальне роз’яснення щодо стану конструкції даху, де планують  встановити сонячні панелі, а також  надали іншу необхідну  підрядникам інформацію.