Волинь Новини

Риболови хочуть будувати житлові будинки у Луцьку

Приватне підприємство “Риболов” просить змінити цільове призначення земельної ділянки у селі Тарасове під Луцьком та дозволити на ній будівництво багатоквартирного будинку з об’єктами торгово-розважальної сфери.

Про це йшла мова під час засідання земельної комісії Луцької міськради, – пише ВолиньUA.

Так, проєктом рішення пропонувалося затвердити ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РИБОЛОВ» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміни її цільового призначення у селі Тарасове Луцького району Волинської області площею 2,5378 га. Мета зміни – дати дозвіл для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

У зв’язку з цим потрібно змінити ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РИБОЛОВ» цільове призначення земельної ділянки з «для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» на «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури”.

Комісія проєкт не підтримала. Деякі депутати висловили здивування, що тепер навіть риболови хочуть будувати будинки у громаді.