Волинь Новини

Луцькі муніципали пересіли на велосипеди, аби патрулювати містом. Фото

ВелоГШР департаменту муніципальної варти Луцька продовжує ефективно працювати, адже цьому сприяють погодні умови. Безпека громадян, які відпочивають чи прогулюються в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки в місті Луцьку під пильним оком.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, – пише ВолиньUA.

І вдень, і вночі інспектори чергують тут, щоб пересвідчитись чи все в порядку. Працюють в пішому та велопатрулі. Вони обходять та об’їжджають місця, де найчастіше скупчуються громадяни.

Під особливим контролем нещодавно відкриті локації. Сюди щоденно навідуються лучани та гості міста, щоб зробити пам’ятні світлини на фоні сучасних нестандартних конструкцій.

Піклуються інспектори й про популярну в теплу пору року пляжну зону парку. Звертають увагу на чистоту берега річки Стир та спортивного майданчика, який розміщений неподалік.

Щодня зустрічають лучан, які вигулюють в парку своїх домашніх тварин. Громадянам роз’яснюють, що центральна алея та дитячі майданчики, не місця для вигулу собак

Також інспектори слідкують за недопущенням паркування транспортних засобів на газоні (зеленій зоні), з порушниками проводять профілактичні бесіди та фіксують дані правопорушення.

Також, в разі надходження звернень, інспектори на велосипедах миттєво вирушають на місце виклику, де вирішують питання, які турбують громадян.