Важливо Волинь Новини

“Пам’ятаємо його хорошим учнем, щирим другом”, – колектив Луцького вищого професійного училища про загиблого Героя

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина – Артема. 

Відтак, колектив педагогічний та учнівський колективи ДПТНЗ “Луцьке вище професійне училище вирішив написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

 

“Педагогічний та учнівський колективи ДПТНЗ “Луцьке вище професійне училище” висловлюють щирі співчуття рідним випускника училища Баглайчука Артема Дмитровича, 18.05.1988 року народження. Лучанин був призваний на військову службу 13 грудня 2022 року до складу військової частини на посаду старшого стрільця 1 аеромобільного взводу 10 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону.
Солдат Баглайчук Артем Дмитрович загинув 30 січня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Благодатне Донецької області.
Баглайчук Артем навчався в Луцькому вищому професійному училищі у 2004-2007 роках і здобув професією кухаря, кондитера. Пам’ятаємо його хорошим учнем, щирим другом, прекрасним спеціалістом, шляхетною людиною. Невимовний біль важкої втрати сповнює наші душі й серця. Вічна пам’ять Герою, Захиснику України! Його світла душа іде на спочинок у той райський Божий куточок, де Небесний Легіон українських воїнів світла й добра несе свою вічну варту за щасливу долю нашої країни.
Пам’ятаємо! Сумуємо! Молимося! Любимо!
Слава Україні!
Герою слава!
Смерть ворогам!”, – йдеться у дописі.