Волинь Новини

Судили волинянина, який нелегально торгував цигарками на дорогому позашляховику

Ковельчанин на «Toyota Land Cruiser» потрапив під суд за те, що нелегально приторговував в оптових об’ємах цигарками «Прима». Тепер йому доведеться заплатити 85 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок виніс Ковельський міськрайонний суд,  – пише Сила правди. 

За версією слідства, ковельчанин Віктор Супрунович ще на початку 2022 року придбав 10 ящиків цигарок «Прима Класична» без акцизної марки по 750 пачок у кожному. У січні 2023 року він нарешті знайшов покупця для цього товару і з автівки «Toyota Land Cruiser» продав йому один ящик «Прими» за 330 доларів США. Так би мовити, на пробу. Адже товар був контрафактним, а сам бізнесмен не зареєстрований підприємцем.

Вже за кілька днів чоловіки домовились про купівлю ще 9 ящиків цих же цигарок. Але до діла справа не дійшла. «Підприємця» помітили правоохоронці. Під час обшуків в авто «Toyota Land Cruiser», яке до слова належало іншій людині, виявили решту партії.

Чоловік повністю визнав свою вину і уклав з прокурором угоду. Відтак суддя Марина Грідяєва призначила йому 85 тисяч гривень штрафу з повною конфіскацією та знищенням нелегальних цигарок. Машину повернули власникові.

Вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений у Волинському апеляційному суді.