Волинь Новини

У Центральному парку Луцька демонтують комунальні атракціони

У Центральному парку культури та відпочинку Луцька новий орендар демонтовує старі комунальні атракціони, – розповів Суспільному директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль.

Оновленням розважальних об’єктів займається підприємець Бітнєв, який, за підсумком тендеру, взяв атракціони в оренду на п’ять років.

Зі слів Бориса Смаля, до завершення ремонту та експлуатації підприємець платитиме 10 200 гривень у місяць орендної плати.

У Центрльному парку Луцька демонтують комунальні атракціони
Оновленням розважальних об’єктів займається новий підприємець. Фото: Суспільне Луцьк

Представник орендаря Сергій Компанієць каже, що зараз планують демонтувати всі старі атракціони, оновити їх та встановити нові, вкласти усе тротуарною плиткою, поставити лавки та зробити освітлення.

“Повністю замінюється огородження, електрику усю замінюємо на нову, всі пульти управління атракціонами будуть нові, все буде пофарбовано, почищено, – так, як має бути”, – говорить Сергій Компанієць.

У Центрльному парку Луцька демонтують комунальні атракціони
Нині у парку демонтують старі атракціони. Фото: Суспільне Луцьк

20-го березня майстри вкладали бруківку біля атракціону “Автодром”, з “Колеса огляду” зняли кабінки для відвідувачів.

Частину атракціонів планують відкрити до Великодня, інші з 1-го травня, “Колесо огляду” з липня, – каже представник орендаря Сергій Компанієць. Скільки атракціонів працюватиме у парку і скільки грошей витратять на реконструкцію чоловік не називає. Каже: оновлюватимуть атракціони і наступного року.