Волинь Новини

На Волині – незадовільний стан приміщення для роботи медиків «швидкої

В Устилузі обговорили проблеми з переселенням місцевої станції екстреної медичної допомоги через незадовільний ста приміщення.

Про це йдеться на сторінці Устилузької громади у фейсбуці. передає Район.

Устилузький міський голова Віктор Поліщук зустрівся з представниками комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради, а саме: медичним директором з оперативної роботи Андрієм Абрамовим, заступником директора з технічних питань Іваном Пікуном, головною фельдшеркою Ларисою Данилюк та колективом екстренної медичної допомоги м. Устилуг.

Причиною зустрічі став незадовільний стан приміщення та умов для роботи працівників ЕМД (відсутність водопостачання та водовідведення). Після довготривалих перемовин, Віктор Поліщук запропонував інше приміщення для розміщення екстреної медичної допомоги. Однак, рішення щодо виділення коштів для облаштування гідних умов праці працівникам ЕМД буде прийматися депутатами на сесії міської ради (попередньо у червні).

Міський голова Віктор Поліщук зазначив, що збереження закладів, які надають якісні медичні послуги у громаді, є одним з пріоритетних, адже життя і здоров’я людей на першому місці.