Волинь Новини

У ВНУ завітала знаменита спортсменка

У п’ятницю, 3 березня, до Університету завітала знаменита спортсменка Олена Садовнича.

Олена Садовнича – дворазова призерка Олімпійських ігор 1996 та 2000 рр.; призерка чемпіонату світу 1997 р. (срібло); дворазова чемпіонка Європи; рекордсменка світу в команді; член НОК; державний тренер; виконавчий директор Федерації стрільби з лука України; заслужений працівник фізичної культури.

фізра

Під час зустрічі Олена Садовнича і ректор Університету Анатолій Цьось обговорили важливі питання розвитку спорту та стрільби з лука на Волині. Пані Олена подякувала Анатолію Васильовичу за підтримку лучного спорту та вручила подяку від Федерації стрільби з лука України.

фізра

Під час зустрічі також намітили плани подальшої співпраці у таких напрямах, як-от: проведення змагань, конференцій, навчально-тренувальних зборів, а також участь наших викладачів у програмах реабілітації військових лучним спортом.

фізрафізрафізра

Згодом Олена Садовнича зустрілася зі студентами-фізкультурниками і поділилася досвідом участі в олімпіадах і міжнародних змаганнях, а також провела чудовий майстер-клас із йоги, адже саме йога значною мірою допомагає концентруватися під час виконання пострілів і відновлюватися після тренувань.

 

Олег ДУЧИМІНСЬКИЙ