Важливо Волинь Новини

“Брав активну участь у патріотичному вихованні студентської молоді”, – колектив коледжу про загиблого Героя з Волині

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина – Сергія Панасюка

Відтак, колектив Горохівського фахового коледжу ЛНУП  вирішив написати на його честь  трепетний пост у соцмережі Facebook.

 

“Сумна звістка надійшла до нашого коледжу. 25 лютого 2023 року при виконанні військового обов’язку загинув славний захисник України, учасник АТО, молодший сержант, командир відділення стрілецького взводу, випускник агрономічного відділення Горохівського коледжу Панасюк Сергій Петрович, уродженець села Сільце Ковельського району Волинської області.
Сергій ніколи не полишав зв’язок з коледжем: як учасник збройного захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України брав активну участь у військово-патріотичному вихованні студентської молоді, його мотивуючі розповіді про героїчну боротьбу українських захисників з російськими загарбниками із захопленням і вдячністю слухали юнаки і дівчата.
Вічна пам’ять та Царство небесне Герою!
Висловлюємо щирі співчуття синові і доньці, дружині, рідним та близьким.
Схиляємо голови у скорботі”, – йдеться у дописі.