Волинь Новини

Резонансне вбивство на Волині: двоє обвинувачених досі на волі

У Луцькому суді розглядають справу про моторошне вбивство на околиці Ковеля у 2019 році. Тоді в лісопосадці виявили тіло чоловіка із простреленою головою. Правоохоронці вважають, що це – замовне вбивство.

По «гарячих слідах» вдалося затримати чотирьох підозрюваних. У ймовірного замовника вилучили автомобіль, але чоловік переконує, що не винен, – йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Вбивство ковельчанина Володимира Чериби називали першим замовним на Волині за останні майже 20 років. На околицях міста знайшли його тіло, закопане в хащах. За версією слідства, 46-річного волинянина вбили на замовлення через ревнощі.

Володимир Чериба займався дрібними ремонтами й кілька років працював на одну сім’ю. Знайомі розповідали, що він закрутив роман із цивільною дружиною господаря будинку.

Тетяна Боярчук і Сергій Савчук – їх усі знають. У тих Довгоносах він і працював у сім’ї отої контрабандистки… Мозковий центр – там був її чоловік. Він знімає готель і живе в готелі, а його дружина бере дядька, який клав у них плитку, в приймаки, і вони живуть відкрито – говорила колишня дружина загиблого.