Важливо Волинь Новини

Релігія як бізнес: неподалік Луцька продають комплекс храмів МП

За 80 кілометрів від Луцька, у сусідній Рівненській області виставили на продаж Джерело Святої Анни.

Про це стало відомо з сайту продажів нерухомості, – пише ВолиньUA.

Зазначимо, що джерело Святої Анни є досить популярним місцем серед паломників і знаходиться воно під юрисдикцією московсього патріархату.

Ймовірно, повномасштабне вторгнення та активний перехід храмів до ПЦУ став основним важелем для продажу аж за 1 251 200 доларів цієї святині. Непоганий бізнес чи не так?

 

Незаважаючи на те, що на майже 3 гектарах землі спорудженні культові споруди, ділянка належить до земель сільськогосподарського призначення. Про те, як на на землях «виросли» ці релігійні будівництва залишається тільки здогадуватися.

«Відмінне місце під пансіонат, котеджне містечко та інші види бізнесу! 1500м від джерела святої Анни. Ділянка знаходиться біля лінії електропередач, дороги, поряд є газ. З потенційним покупцем можливий торг! Готовий сприяти в кредитуванні! Дзвоніть деталі за телефоном 0676369761», – написав в оголошенні пан Євген.

 

Проте, варто відмітити прихильність пана Євгена до російської мови, адже оголошення було написане виключно російською.

Наше видання ВолиньUA вирішило розпізнати номер Євгена по Getcontact. Даний користувач налічує понад 80 тегів. Виникають питання щодо підпису його, як «50 лет ссср 15», «Женя игр.автом.», «Координатор». Цікаво, що міг «координувати» Євген будучи прихильником МП?