Волинь Новини

«Всі крадені авто пишуть на нас»: у Луцьку судять п’ятьох чоловіків за крадіжку автомобілів

Змовилися і створили цілу організацію, аби красти автомобілі. Машини крали не лише на Волині, а й у Києві. Автозлодії промишляли ще з 2020 року. Хто це міг робити – шукали правоохоронці. Підозрюють п’ятьох осіб, їх уже судять.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Слідчі кажуть, що один із чоловіків створив злочинну організацію, орендував ангарне приміщення, а інші надали свою згоду і стали учасниками. До суду прийшло лише троє обвинувачених. Кажуть: двох інших вони не знають. Мовляв, у крадіжках не винні.

«Я просто ходив на роботу і виконував свою роботу. А потім виявилось, що транспортні засоби були чиїмись. Я цього не міг знати, тому вибачте», – говорить один з чоловіків.

Інший підозрюваний каже, що вони ні в чому не винні.

«Заволодіння інкримінують іншим особам, а нам – нібито продаж цих автомобілів, запчастин. З цими особами ми просто не знайомі. Я ніколи в житті їх не бачив. Все життя я торгую запчастинами», – переконує чоловік.

Як додає, людей поруч просто не знає: «Он людина якусь моральну шкоду ще хоче, якесь БМВ дописали. Я просто в шоці, це якийсь цирк. Це просто всі машини, які десь там хтось краде, просто пишуть і пишуть на нас».