Важливо Волинь Новини

“Дякуємо тобі, Герою, за наші мирні ранки”, – колектив Камінь-Каширського вищого професійного училища про воїна з Волині

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем в Україні. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина – Олександра Парфелюка.

 

Відтак, колектив Камінь-Каширського вищого професійного училища вирішив написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

 

“ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

Відлітають у вічність найкращі,
Плаче небо, земля голосить…
Все життя ми вам будемо вдячні!
Кожна втрата нестерпно болить…
Нашу училищну громаду знову сколихнула болісна звістка, у бою з ненависними окупантами загинув наш земляк, випускник училища – Олександр Вікторович Парфелюк (професія кухар, кондитер, 2014 рік випуску).

Олександр простий, завжди усміхнений хлопець, люблячий син, прекрасна людина, громадянин і патріот – саме таким він залишиться у пам’яті всіх, хто знав Героя.

Захищав свою рідну землю, свою Україну до останнього подиху. Боронив наше мирне і світле майбутнє на Харківщині, де ворожа куля і наздогнала його.
Олександре, ти завжди був собою, совісним, справжнім й неймовірно добрим… Тобі ніколи не були байдужими проблеми друзів, рідних…
Складно підібрати слова підтримки у такі моменти рідним і близьким людям загиблого, які б змогли загоїти зранені серця.

Ми розділяємо разом з вами непоправне горе.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України – Олександру. Він назавжди у наших серцях.

Дякуємо тобі, Герою, за наші мирні ранки і спокійні ночі. Ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо рашистам!

Вічна пам‘ять героям – захисникам України! Схиляємо голову в глибокій скорботі перед усіма загиблими!”, – йдеться у дописі.