Волинь Новини

Близько місяця вважався зниклим безвісти: на війні загинув Герой з Волині Андрій Богданов

На війні з російськими окупантами загинув Герой з Володимира Андрій Богданов. Після тривалої процедури експертизи та упізнання додому Герой назавжди повернеться додому, – пише ВСН.

Молодший сержант уперше був мобілізований до війська у 2015 році. Пройшовши рік служби у зоні проведення АТО, повернувся на роботу у фірму, де працював програмістом. Очолював також одне із місцевих ОСББ. Одразу після початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати рідну землю. Про це повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

Андрій Богданов загинув 3 грудня минулого року і близько місяця вважався зниклим безвісти. Як потім з’ясувалось, взвод, де він був командиром, пішов на допомогу товаришам, які потрапили у лещата ворога під Бахмутом. З тієї операції, на жаль, не повернувся ніхто…

У 34-річного чоловіка залишились батьки, сестра, дружина та маленька донечка, якій нещодавно виповнилось 3 роки.

Прощання з Андрієм Богдановим та чин похорону відбудеться завтра, 24 лютого о 10 годині у храмі святого Юрія, опісля о 10:40 волинян просять долучитись до коридору шани, яким рухатиметься похоронний кортеж, а саме – вулицею Ковельською, Данила Галицького та Устилузькою до Федорівського кладовища.

Редакція Волинь infa висловлює співчуття родині загиблого.