Новини

Військовий освідчився коханій у відділенні міської лікарні

Як стало відомо, у Рівному військовий, який є пацієнтом нейрохірургічного відділення міської лікарні, зробив пропозицію руки та серця коханій у медзакладі.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Центральної міської лікарні, передає Rivnemedia.

 

“Серед медичних буднів трапляються і такі чудові романтичні історії. Військовий, пацієнт нейрохірургічного відділення, освідчився своїй дівчині і зробив пропозицію. Це їхня особиста особлива історія, але такі моменти світлої радості, створення нової сім’ї підтримують і живлять нас усіх. Напевне, ми всі нині з більшою щедрістю готові наповнювати простір довкола себе чистими почуттями та турботою”, – йдеться у повідомленні.

Відео можна переглянути тут.

Читати також

16.02.2023“Можна і поплавати”: у Корці жителі скаржаться на глибокі калюжі у провулкуМешканці Корця скаржаться стан дороги у провулку Гаврилюка.

16.02.2023На Рівненщині п`яту добу поспіль не вимикатимуть світлоНа Рівненщині п’ятий день поспіль не буде планових відключень світла.

16.02.2023“Верес” поступився “Ворсклі” та втратив шанси на перемогу у Winter CupРівненський “Верес” вдруге поступився на Зимовому Кубку у Туреччині та втрати шанси на перемогу у турнірі.

16.02.2023У боях за Бахмут загинув 28-річний волинянин, який проживав на СарненщиніУ важких боях за Бахмут загинув уродженець села Кримне, що на Волині, Святослав Токарчук, 1994 року народження.

16.02.2023У Вараші анонімно повідомили про замінування усіх шкілНа Рівненщині невідомі повідомили про замінування низки державних установ. Зокрема, у Вараші перевіряли всі школи.

16.02.2023У Дубровиці сталась аварія: зіткнулись два легковики (ФОТО)У Дубровиці учора, 15 лютого, сталась автопригода на вулиці Макарівській.

16.02.2023У Рівному вночі нетверезий водій “влетів” у бетонне огородження кільцяУ Рівному минулої ночі нетверезий водій виїхав на кільце на перетині вулиць Данила Галицького-Володимира Стельмаха.

16.02.2023“Взяли чотири тарілки, виделки та каструлю”: як родина чиновників із Запоріжжя переїжджала на РівненщинуРоксаліна і Микола Бучакчийські під час виїзду зі свого рідного міста Приморськ, що на Запоріжжі, взяли лише найнебхідніше.

16.02.2023У громаді на Рівненщині зареєстрували рекордну кількість шлюбів за рікУ Повчанській сільраді на Дубенщині минулоріч зареєстрували рекордну кількість шлюбів.

16.02.2023Матері загиблого героя з Сарненщини вручили орден “За мужність”Військовослужбовець Микола Курильчик народився та виріс у смт Клесів, що на Сарненщині.

16.02.2023У Рівному на перехресті встановили блок резервного живлення світлофорівУ Рівному блок резервного живлення було встановлено на перетині вулиць Соборна-Княгині Ольги – Князя Володимира.

16.02.2023Майже сотня воїнів-афганців служать у ЗСУ з РівненщиниМайже сотня ветеранів війни в Афганістані взяли до рук зброю та стали на захист держави від російських окупантів.