Волинь Новини

«Зробили роботи, засипали як-небуть землею»: Поліщук розкритикував комунальників за неякісний благоустрій

Міський голова Ігор Поліщук наголосив на здійсненні благоустрою після виконання аварійних та планових ремонтів на мережах.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

“У нас на перетині вулиці Кравчука з проспектом Соборності замінювали теплову мережу. На проспекті Відродження замінювали водогін. Хочу звернути увагу на відновлення благоустрою. Зробили роботи, засипали як-небудь землею. Треба підходити так, щоб після заміни труби було зроблено планування, і щоб була посіяна трава. Треба закласти це в проект. Якщо ми витратили 6 мільйонів гривень на заміну мережі на вулиці Кравчука, то, щоб траву посіяти, треба, мабуть, 20 тисяч гривень. Щоб було гарно, естетично, а не просто земля. Зараз там люди ходять, болото. Це — неправильно”, – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Він звернувся до керівників КП “Луцькводоканал” та ДКП “Луцьктепло”, а також директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради, аби вони контролювали відновлення благоустрою після робіт

Директору департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлії Чіпак також доручили взяти під контроль це питання, адже її структурний підрозділ дає ордер на проведення земляних робіт.