Новини

На гарячій лінії КРАЇЛ у 2022 році було зафіксовано 8 дзвінків із Волині*

КРАЇЛ – єдиний регулятор азартних ігор України. У його завдання входить робота з ліцензійними казино, серед яких 777 original, регулювання ринку, перешкода роботи нелегальних операторів та допомога населенню, яке лише знайомиться з азартними іграми. Протягом усього 2022 року, незважаючи на військові події, КРАЇЛ продовжувала свою плідну роботу щодо регулювання ринку ігрової індустрії та взаємодії з людьми. Саме тому робота гарячої лінії КРАЇЛ здійснювалася і не припинялась навіть у найважчі дні для країни.

Як підсумок, понад 1524 особи звернулися на безкоштовну «гарячу лінію» КРАЇЛ протягом минулого року. Примітно, що одразу 8 (0.52%) дзвінків було зафіксовано з Волині.

Найбільше таких дзвінків було на Київщині — майже дві третини від загальної кількості (954). Далі слідує Львівська область (200) та Одеська (31). Примітно, що в Донецькій області та прифронтових Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської активність також була.

Основні питання стосувалися ігрової залежності, роз’яснення законодавства, а також взаємодія КРАЇЛ з організаторами азартних ігор та лотерей, та iнше.

 

Зателефонувати по безкоштовній «гарячій лінії» Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей можна і зараз, зв’язок доступний за телефоном (0800) 50-13-77.