Важливо Волинь Новини

У громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. Фото

5 лютого у Торчинській громаді попрощалися  із старшим солдатом, командиром бойової машини-командиром відділення 8 механізованої роти 3 механізованого батальйону Богданом Омельчуком, який загинув під час бойового завдання поблизу Вугледару Волноваського району Донецької області.

Про це повідомляють на сторонці Торчинської громади у фейсбук, – пише ВСН.

У повідомленні йдеться, що тільки місяць тому Богдан під час короткої відпустки одружився.

 

 

«Ще місяць тому теж були квіти і радість – Богдан офіційно став чоловіком для своєї коханої. Молоді і закохані, мріяли про щасливе спільне майбутнє. Не судилося. А мама! Яка вона була рада, що нарешті дочекалася невістки, хорошої дружини для її єдиного сина. Як мріяла, що усі разом будуть щасливі»,- йдеться у повідомленні.

Віддати шану Герою зібралося дуже багато людей.

У громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. ФотоУ громаді на Волині попрощалися із загиблим біля Вугледару Богданом Омельчуком. Фото