Волинь Новини

Залишилась донька і двоє синів: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром Розюком

У селі Годомичі Годомичівського старостинського округу Колківської громади попрощалися із Героєм Володимиром Розюком, який загинув 18 січня у Бахмуті Донецької області, виконуючи бойове завдання. У полеглого воїна залишилась дружина, донька та двоє синів.

Про це повідомили у Колківській громаді.

«Смерть воїна – непоправна втрата не тільки для сім’ї, але і для громади, і для всієї країни, яку він захищав.

Після повномасштабного ворожого вторгнення Володимир Розюк долучився до оборонців України, аби зі зброєю в руках стати на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

19 січня 2023 року сім’я Володимира отримала сповіщення зі скорботою про його загибель, що 18 січня 2023 року внаслідок важких поранень несумісних з життям отриманих у результаті ворожого артилерійського обстрілу позиції ЗСУ в східній околиці міста Бахмут Донецької області при здійсненні заходів із забезпечення оборони України.

Одна мить забрала доброго, спокійного, трудолюбивого, справжнього сина України, а в рідних чуйного і турботливого чоловіка та люблячого батька.

На жаль, Володимир Вікторович вже ніколи не обійме свою дружину Валентину, не дасть мудрих порад синам – Роману та Михайлу, не стане опорою у житті для доні – Ані.

27 січня 2023 року на обійсті, де проживав та господарював захисник з сім’єю, зібралися рідні, побратими, близькі та друзі, представники влади, жителі громади, щоб провести воїна в останню дорогу та віддати йому шану, помолитися за вічний спокій душі Володимира.

Чин поховання звершили у місцевому храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ, яку очолив маневицький декан, протоієрей Андрій Закидальський.

Поховали Героя на кладовищі рідного села.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих.

І хоч життя людське на землі має своє закінчення, його подвиг житиме вічно! Він є справжнім Героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра.

Тепер він у небесному пантеоні національних героїв!

Низько вклоняємось Герою та родині, яка зазнала такої непоправної втрати. Нехай Господь подарує нашому воїну Царство небесне, а його сім’ї – підтримку в цьому невимовному горі», – йдеться у дописі.