Волинь Новини

Маневицький край: шукають перевізника на автобусний маршрут

Як стало відомо, виконавчий комітет оголосив конкурс на пасажирські перевезення автобусним маршрутом загального користування, що не виходить за межі Маневицької громади: Нові Підцаревичі – Маневичі – Нові Підцаревичі (через ЦміниКозлиничі).

Про це повідомили на сторінці Маневицької селищної ради у фейсбук, передає Район. Маневичі.

Приймання документів та отримання інформації про об’єкт конкурсу, його основні характеристики, умови конкурсу, перелік документів, що подає претендент для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом здійснюють за адресою:

Маневичі, вулиця Незалежності, 30, відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради, кабінет № 104, електронна адреса [email protected] (режим роботи з 8:00 до 17:15 по понеділках – четвергах, по п’ятницях з 8:00 до 16:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00).

Плату за участь у конкурсі не справляють. Кінцевий строк прийняття документів 14 лютого 2023 року. Конкурс будуть проводити 1 березня 2023 року о 10:00 за адресою: Маневичі, вулиця Незалежності, 30 (адмінприміщення Маневицької селищної ради).