Волинь Новини

Наймолодший із трьох синів: на Волині попрощалися з Героєм Олександром Євстуровим

13 січня на щиті повернувся на Волинь захисник України 24-річний Олександр Ростиславович Євстуров, який загинув 10 січня під час ворожого обстрілу від вибухів та осколків на Донеччині.

Про це повідомили у Рожищенській міській раді.

Жителі громади навколішки зустрічали траурний кортеж з тілом загиблого Олександра Євстурова з Крижівки. Героєві назавжди двадцять чотири…

Біля пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України священники ПЦУ відслужили громадську панахиду, аби віддати останню шану Героєві, котрий за рідну землю віддав найдорожче – своє молоде життя.

Після громадської панахиди траурна процесія вирушила у Крижівку, де загиблий захисник України востаннє переночував у рідній домівці.

 

Наймолодший із трьох синів: на Волині попрощалися з Героєм Олександром ЄвстуровимНаймолодший із трьох синів: на Волині попрощалися з Героєм Олександром Євстуровим

 

15 січня 24-річного Олександра Євстурова провадили в його останню земну дорогу. Попрощатися з захисником України прийшли рідні, друзі, однокласники, односельці, представники влади.

Односельчани розповіли, що війна застала Олександра за кордоном, на заробітках. Та він не ховався – повернувся і став до лав ЗСУ.

У невимовному горі батьки загиблого. Війна забрала у них наймолодшого з трьох синів. 

 

 

У телефонних розмовах він обіцяв неньці, що скоро прийде у відпустку і вони зустрінуться. Та не судилося.

Відспівали Героя у місцевому Свято-Покровському храмі УПЦ.