Волинь Новини

У Турійську пропонують п’ять вакансій: подробиці

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом на 4 січня.

Перелік вакансій розмістили на сторінці «Турійська громада: сьогодення» у фейсбук., передає Район. Турійськ.

Наразі доступні такі вакансії:

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000 гривень.

Монтувальник шин. Завдання та обов’язки: здійснення монтування, склеювання, балансування шин автомобілів. Заробітна плата 6800 гривень.

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Завдання та обов’язки: здійснення діагностування та ремонту автомобілів. Заробітна плата 6800 гривень.

Спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування). Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, здійснює державний санітарно-епідеміологічний нагляд та контроль за дотриманням вимог санітарного законодавства, вивчає зведені аналізи результатів перевірок, санітарно-епідемологічних обстежень, лабораторних та інструментальних досліджень, вимірів, розслідувань спалахів гострих кишкових захворювань, харчових отруєнь, робить кваліфіковані висновки. Заробітна плата 8500 гривень.

Касир торгівельного залу. Робота за касою, підготовка товару до продажу, викладка товару згідно зі стандартами компанії, обслуговування і консультація покупців, графік роботи 2\2 неповний робочий день по 6 годин. Заробітна плата 7000 гривень.

За детальною інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за телефонами: 0336321670, 0336321099.