Важливо Волинь Новини

“Робімо все, що в силах кожного, аби 2023 рік став переможним для України”, – голова Волинської обласної ради Григорій Недопад

Як стало відомо, напередодні голова Волинської обласної ради Григорій Недопад привітав усіх волинян з прийдешнім Новим Роком.

Відтак, опублікував Григорій Недопад побажання у соцмережі Facebook.

“Українці напередодні 2022 року і зараз, перед початком 2023-го – це наче інша нація, інше суспільство.
Війна змінила нас усіх і ми більше не будемо такими, як раніше, до початку повномасштабного вторгнення. Немає звичної передсвяткової безтурботності, немає впевненості в тому, яким буде завтра. Але є дещо більше – справжні цінності, такі як єдність, взаємодопомога, спільна на всіх біда, яка все одно не ламає нас, а тільки загартовує у прагненні до боротьби і Перемоги. Ми скорбимо за полеглими воїнами і водночас плекаємо віру і любов до рідної землі. Ми вражаємося тому, яким чорним, важким був цей рік і водночас – як швидко він проминув і скільки всього пережито. І українці не просто вистояли, але перемагали на усіх фронтах – у боях і в тилу, працюючи спільно для підтримки захисників.

Волинь увійде в новий рік з бюджетом – складним, напруженим, але все ж зі здатністю забезпечити діяльність всіх комунальних установ, підтримати бійців, їх родини, сім’ї вимушених переселенців. І з готовністю до надзвичайних ситуацій, до реагування на нові виклики. Увесь цей рік наша область пройшла достойно, спрямувавши головні зусилля на забезпечення армії, підтримку переселенців, доставку гуманітарних вантажів на передову і в найбільш постраждалі регіони, забезпечення повноцінної життєдіяльності краю. Особливим відкриттям стало те, що у війні проявилася сутність людей. Стало очевидним, хто є вірним своїй країні й її інтересам.

Хто не шкодує сил для допомоги державі і захисникам, хто спрямовує всю енергію у волонтерську діяльність. І я щиро дякую і захоплююся нашими людьми, українцям, волинянами, які робили і роблять велику справу допомоги рідній країні.

Як би складно не було упродовж 2022 року, українці пройшли його гідно, зберегли свою державу, вразивши увесь світ, створивши майже диво. Адже на початку вторгнення майже ніхто не вірив, що Україна вистоїть. А сьогодні всі усвідомлені народи визнають – Україна перемагає! І підтримують нас у кривавій, тяжкій боротьбі. Бо перемога України – це Перемога цивілізованого світу, справедливості, правди і світла, людяності й одвічних людських цінностей. Тому і в 2023 році ми будемо робити все можливе і неможливе, щоб вигнати окупанта з нашої землі.

Ми продовжимо допомагати нашим воїнам і зберігати продуктивне життя, економіку й інфраструктуру на вільних територіях. Українці будуть разом долати перешкоди і ставати дедалі міцнішими. Бо ворог не здатен усвідомити феномену української нації, яку неможливо залякати, для якої кожна несправедливість і агресія стає приводом для ще більшої міцності, єдності й сили. Тож будьмо сильні, будьмо єдині й незламні у вірі. Робімо все, що в силах кожного, аби 2023 рік став переможним для України!”, -йдеться у дописі.