Волинь Новини

На Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на Житомирщині

У Шацькій громаді попрощалися із військовослужбовцем Віктором Гіричем, який загинув у смертельній аварії на Житомирщині.

Похорон воїна відбувся у середу, 28 грудня. Про це повідомили у Шацькій громаді.

З Віктором Гіричем попрощалися в Петро-Павлівському монастирі.

Нагадаємо, 26 грудня на автодорозі Київ-Ковель сталася смертельна аварія за участі двох мікроавтобусів, у якій загинули двоє військових з Шацької громади – Віктор Гірич та Андрій Полінкевич. У цій страшній аварії загинув також і Роман Кравчук, двадцятип’ятирічний житель села Костюхнівка на Маневиччині.

Редакція Волинь infa висловлює щирі співчуття родині загиблого. Герої не вмирають! 

 

На Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на ЖитомирщиніНа Волині попрощалися з військовим, який загинув у смертельній аварії на Житомирщині