Волинь Новини

Кордон заміновано: волинян закликають не йти у ліс по ялинки

Командування Волинської бригади тероборони вкотре звертається до волинян із закликом не йти у ліс по ялинку, а придбати її на спеціальному базарі. Адже у час війни, коли прикордоння заміновано, це становить смертельну небезпеку.

Про це йдеться у телеграмі бригади.

«На порозі Різдво Христове та Новий рік. Якщо Ви плануєте встановити у своїй оселі ялинку – знайдіть можливість придбати її на спеціальному базарі. І йдеться не лише про природоохоронні мотиви. Вештатися нині лісами із сокирою в руках – особливо в прикордонні – це наражати себе на смертельну небезпеку!» – йдеться у дописі.

Нагадуємо, що в п’ятикілометровій прикордонній смузі суворо заборонено користуватися будь-якими польовими та лісовими дорогами, а також заборонено з’їжджати на узбіччя. Заборона розповсюджується на усі види транспорту – автомобілі, мотоцикли, гужові підводи. Те саме стосується жителів прикордоння, які пересуваються в пішому порядку!

«Звертаємося до любителів зимової риболовлі – цієї зими беззастережно забудьте про прикордонні озера, адже прибережна смуга цих водойм – замінована!» – додали прикордонники.