Волинь Новини

Горохівські ветерани міліції уже майже 20 років мають свого Вождя

Свого часу 20 грудня вони урочисто відзначали своє професійне свято – День міліції. Тоді за нелегку службу їх нагороджували подяками, грамотами, новими званнями.Нині офіцери, які після виходу на заслужений відпочинок об’єдналися в Горохівську районну організацію пенсіонерів МВС України «Ветеран», цю подію зробили традицією й уже багато років поспіль роблять самі собі свято, передає Волинь.

 

“Усі ми не просто друзі! Ми залишилися колективом, у якому цінують честь офіцера, готовність прийти на допомогу. Ми дивимося один одному в очі, ділимося радістю, якщо в наших сім’ях і родинах відбуваються гарні події. Маємо свою касу, яку щомісяця поповнюємо членськими внесками.  Спішимо на допомогу в біді. Шануємо міліцейських вдів. Любимо екскурсії, а найбільше – відпочинок на Світязі й купання на Водохреще.  Обожнюємо доброзичливий гумор. Вміємо відстояти свої права навіть від кабміном. Словом, почуваємося потрібними одні одним і дорожимо цим. Час переконує: ми були і є справжніми офіцерами і я горджуся своїми колегами, яких язик не повернеться назвати колишніми.
А ще ми чи не всі передплачуємо й читаємо газету «Волинь»”, – розповів голова Горохівської районної організації пенсіонерів «Ветеран», ексначальник Горохівського РВУМВС України у Волинській області підполковник міліції Ігор Богонос.

Ми дивимося один одному в очі, ділимося радістю, якщо в наших сім’ях і родинах відбуваються гарні події. Маємо свою касу, яку щомісяця поповнюємо членськими внесками.  Спішимо на допомогу в біді. Шануємо міліцейських вдів.

«Наш Вождь!» — так із повагою називають Ігоря Михайловича ветеранівці  вже майже 20 літ. Цей синонім до слова лідер дуже пасує йому — чоловікові міцної статури, інтелігентові, інтелектуалу, надійному другові й завжди відвертому співрозмовникові.  До слова, Вождь уже багато років поспіль  шле кожному  вітальні sms із  християнськими, державними чи сокровенними святами о … шостій годині ранку. І ніхто не нарікає!

Цьогоріч віншування надійшли без запізнення, а ось програму зустрічі  змінили через війну. Звично пішли в Свято-Миколаївський храм. Кожного року на прохання «Ветерана» настоятель церкви, митрофорний протоієрей о. Роман Янів молиться за вічний спокій міліціонерів, які вже спочивають у Вічності. А в проповіді духовний наставник і цього разу подякував офіцерам-міліціонерам за людяність і неймовірну взаємоповагу, яку вони несуть крізь роки. Разом помолилися за мир і Перемогу!