Волинь Новини

Волинянин дякує людям за подарований другий день народження

Як стало відомо, завідувач господарства Мельниківського ліцею Володимир Дударчук щиро дякує усім, хто долучився до збору коштів йому на дороговартісну операцію на серці.

Завідувач господарства Мельниківського ліцею Володимир Дударчук щиро дякує усім, хто долучився до збору коштів йому на дороговартісну операцію на серці.

Для багатодітної родини, де троє дітей перебувають на гемодіалізі, а двоє синів – несуть службу у лавах ЗСУ, сума у 150 тисяч гривень, виявилася непідйомною. А оперативне втручання треба було робити негайно, бо ж за два місяці перед операцією чоловік тричі перебував у реанімації із серцевим нападом. Відтак наприкінці вересня оголосили збір коштів для допомоги чоловікові.

Завдяки небайдужим людям, знайомим, родичам, односельчанам, працівникам шкіл та відділу освіти Шацької селищної ради, голові Шацької громади Сергію Карпуку вдалося дуже швидко зібрати необхідну суму на операцію із заміни двох клапанів та встановлення перенатального кінця, яку зробили у Львові.

Дату 20 жовтня, день операції, чоловік вважає своїм другим днем народження, адже в цей день, після операції, зрозумів, що доля та небайдужі люди подарували йому шанс на зовсім інше життя.