Волинь Новини

У Шацьку селищні депутати приймали вітання з Днем місцевого самоврядування

В Україні 7 грудня відзначали День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

З цієї нагоди Сергій Карпук, Шацький селищний голова, зустрівся з депутатами, членами виконкому селищної ради та привітав їх зі святом. Водночас звернувся до самоврядців зі словами вдячності за спільну злагоджену роботу, прийняття виважених рішень – йдеться на сайті Шацької селищної ради, передає Район. Шацьк.

Зі слів очільника громади, зважаючи на складну ситуацію в державі, спричинену воєнним станом, Шацька громада з усією відповідальністю почала працювати по-новому, не допускаючи критичних ситуацій, забезпечуючи стабільний соціально-економічний розвиток території, зміцнюючи державний кордон, допомагаючи військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам.

Сергій Карпук побажав депутатам і членам виконкому подальших успіхів у відповідальній праці, міцного здоров’я,  щастя,  родинного благополуччя під мирним небом України.

Винуватцям свята присвятили пісенні номери працівники Шацького будинку культури, викладачі та вихованці Шацької дитячої музичної школи.