Волинь Новини

Волиняни скаржаться на графіки вимкнення світла

Споживачі скаржаться, що графіки «Волиньобленерго» не відповідають дійсності, – поідомляє ВСН.

У вівторок, 6 грудня, на Волині тривають стабілізаційні відключення світла за графіками, – пише ТСН.

Встановлено ліміт споживання електроенергії на область, перевищення якого не допускається. Загалом по області залишається дефіцит потужності, як і по всій Україні після російських обстрілів 5 грудня.

Варто зазначити, що у коментарях на сторінці «Волиньобленерго» у фейсбуці споживачі скаржаться, що графіки не відповідають дійсності. Світло відключають в інший час.

«Графіки не відповідають дійсності! В Заріччі увімкнули світло лише на 45 хвилин. І постійна відповідь Волинь обленерго – перевантажена система», – пише Анастасія Хоміч.

«На Кравчука світла нема від вчора з 17:00, вже 15 годин! Це ще аварійне чи вже стабілізаційне відключення? Ви якесь адекватне пояснення цьому дати можете?», – пише обурена користувачка.

«Для чого ті графіки, якщо їх не дотримують? Нововолинськ, Винниченка, 5:30 по графіку світло має бути, а його нема», – написала в коментарях Людмила Цимбалюк.

Волиняни скаржаться на графіки вимкнення світлаВолиняни скаржаться на графіки вимкнення світлаВолиняни скаржаться на графіки вимкнення світла