Волинь Новини

У Луцьку з благодійним концертом виступлять відомі стендапери “Петро Бампер і Сус”

7 грудня у стінах Луцького розважального центру «Промінь» відбудеться гумористичий концерт за участі відомих стендаперів та блогерів “Петро Бампер і Сус”.

“Петро Бампер і Сергій Сус” – одні з найвідоміших і популярних комедійних блогерів українського Ютубу, вони володіють нереальним почуттям гумору, шаленою енергетикою та неадекватною харизмою, їх жарти одразу запам’ятовуються, а репліки розходяться на цитати.

У своєму шоу «Бампер і Сус» актори скоряють серця глядачів надзвичайним почуттям гумору, шаленою харизмою і правдою про життя, найактуальніше і наболіле, що подають смачно і потужно, без купюр і цензури!

Їхні головні козирі — фірмовий, ні на що не схожий полум’яний гумор, та шалена енергетика, яка вирує на кожному концерті!

Зауважимо, кожен придбаний квиток буде донатом для купівлі автівок та амуніції для ЗСУ. Тим паче, на передовій із концертами для захисників «Бампер і Сус» постійно бувають, починаючи із 2014 року. 

Не пропустіть концерт ТОПових гумористів без жодних комплексів та упереджень, носіїв народної мудрості і тих, хто здатні запалити публіку з найперших секунд!

Влучні жарти, максимальний інтерактив з публікою, яскраві емоції та вибухові враження на 1000% гарантовані всім!

Відтак, концерт «Бампера і Сус» — найкращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір, отримати бойовий заряд позитивних емоцій і водночас підтримати ЗСУ.

Захід пройде за адресою проспект Президента Грушевського, 2, початок о 19:00.

Вартість квитків: 290-450 грн.

Квитки можна придбати тут.