Важливо Волинь Новини

“Війна однозначно є каталізатором”: актриса Антоніна Хижняк розповіла про реаліїї війни

Напередодні зірка популярного серіалу «Спіймати Кайдаша» Антоніна Хижняк, яка зіграла Мотрю, розповіла, як змінила її війна.

Відтак, 24 лютого вона з маленьким сином була у рідній Українці під Києвом. Її, як і всіх українців, розбудили ранкові вибухи. Антоніна каже, що спочатку відчувала страх та паніку, але вирішила не виїжджати.  Пізніше вона відправила сина до Тернопільської області, а сама повернулася.

Крім цього, Антоніна Хижняк почала здавати кров. Адже вважає, що це найменше, що вона може зробити.

Журналістам Волинь infa актриса розповіла про реалії війни та її смислове наватаження.

 

“Війна однозначно є каталізатором. Відтак, людям потрібно рятуватися та знаходити нові можливості щоб виживати. І тільки у наших руках, як ми використаємо цей час. Звісно, що він важкий. Адже це втрати кожного дня. Але існують і перемоги у нас. Проте ми завжди зіштовхуємось з тим, що у когось велике свято – бо захисник повернувся живим. А у іншого – панує велика втрата в родині.

І ми на цьому балансі намагаємось існувати.

Звісно, війна – це вікно можливостей, але яку ціну ми платимо за це. Ці відчуття завжди будуть боляче сприйматися, незважаючи на можливості, які відкриваються навколо. Ми нині втрачаємо найцінніше – людей”, – зазначила акторка.