Волинь Новини

«Дуже шкода, що існують такі чоловіки »: луцька волонтерка про поведінку лучанина, який заблокував її авто

Як стало відомо, відома луцька волонтерка Ольга Валянік мала інцидент .

Про це вона повідомила у соцмережі Facebook.

“Мені здавалось, що я готова до всього, але коли сьогодні на вулиці біля «Єрошопа» мій автомобіль заблокував якийсь чмир і замість вибачень я отримала скандал та звинувачення – це було, мало сказано, «не приємно». Знаків ніяких я не порушувала, парковку теж здійснила на місці не заборононеному (хіба заборонено було, за словами цього «чоловіка», паркуватися навпроти його під’їзду)

Звинувачення про мою «мажорність», те що для таких як я мер міста зробив «кишеньки» замість того, щоб гроші на ЗСУ передати, і це через таких як я ХУДОБ – це точно претензії не в мою адресу.

Дуже шкода, що існують такі «чоловіки», які знаходять в собі сили ображати жінку посеред безпечного міста, а не там, де це дійсно було б актуально.

Луцьк маленьке місто, тут всі всіх знають, це точно може бути хтось з ваших знайомих. Передайте йому «привіт». Я не буду шукати його, хоча можу зробити це без значних зусиль.

Така поведінка не гідна нікого, це точно не те, як ми маємо усі поводитись.

Чого я хочу? – Вибачень, нічого більше.

Я впевнена, цього б не було, якби мій чоловік був вдома, він би захистив мене, але він захищає зараз країну”-йдеться у дописі.