Волинь Новини

Муніципали оштрафували “Волиньгаз”

Департамент муніципальної варти наділений повноваженнями з видачі ордерів на земляні роботи та контролю за відновленням порушеного благоустрою після закінчення терміну їх дії. При виявленні неналежного відновлення, інспектори департаменту видають приписи відповідальним особам з вимогою відновити благоустрій після проведення земляних робіт у встановлені терміни.

Про це пише пресслужба департаменту.

Цього разу такими вимогами було знехтувано відповідальними особами АТ «Волиньгаз» та ТзОВ «Група Техсервіс», які не здійснили належне відновлення благоустрою за адресами: вул. Арцеулова, 12 та вул. Можайського, 4, що у місті Луцьку.

За порушення п.п. 10.4.5 та 11.1.25 Правил благоустрою міста Луцька, на порушників було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Штраф за кожне порушення становить від 850 до 1700 грн.

Департамент муніципальної варти звертається до керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності та підпорядкування, а також громадян, які отримували у департаменті муніципальної варти дозволи (ордери) на проведення земляних, монтажних та інших видів робіт, із наполегливим проханням провести повне відновлення благоустрою на місцях виконання робіт у найкоротші терміни.