Волинь Новини

ВНУ став партнером університету економіки у Варшаві

17 листопада підписано двосторонню угоду між ВНУ імені Лесі Українки й Університетом економіки у Варшаві (Szkoła Główna Handlowa w Warszawie, Warsaw School of Economics), одним із найстаріших і найпрестижніших державних економічних закладів вищої освіти в Польщі.

Під час зустрічі ректор Анатолій Цьось домовився з представниками Університету економіки про різні форми співпраці в сфері освіти та науки. Було намічено план спільних заходів двох ЗВО щодо підвищення якості освіти, посилення студентської взаємодії, участі в спільних наукових проєктах тощо. Серед перспективних напрямів співпраці – програми обміну для студентів і викладачів.

Крім того, ректор Анатолій Цьось, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва й аналітик консолідованої інформації Бюро ректора Марта Сидорук взяли участь у заході, який проводили бізнес-партнери закладу вищої освіти, й відвідали книгозбірню, де українська делегація ознайомилася з особливостями діджиталізації бібліотечної справи тощо.

співпрацяспівпрацяспівпрацяспівпраця

Людмила ЄЛІСЄЄВА,

проректор з науково-педагогічної роботи

та міжнародної співпраці