Волинь Новини

У ВНУ грали теніс на Кубок ректора

У спортивному залі корпусу № 1 Волинського національного університету імені Лесі Українки упродовж двох днів відбувалася першість із настільного тенісу на Кубок ректора. У змаганнях взяло участь 12 студентських команд. Усі спортсмени показали гідний рівень підготовки.

фізра

фізра

На відкритті першості ректор Анатолій Цьось привітав усіх учасників, побажав їм невтомних сил на шляху до перемоги у змаганнях і щоб ця звитяга надихала всіх до успіхів у війні з російським агресором.

фізра

фізра

Спортивне дійство розпочали жіночі команди. Другого дня першість виборювали чоловіки. Підтримати свої команди прийшло багато вболівальників. Організацію та проведення змагань було покладено на кафедру здоров’я та фізичної культури, головного суддю Анатолія Вольчинського і головного секретаря Олександра Малімона.

фізра

фізра

У спортивному залі впродовж двох днів панувала атмосфера запеклої боротьби та бажання перемоги, але здобути її вдалося лише найсильнішим. Призові місця посіли такі команди: факультет економіки та управління – 3 місце; географічний факультет – 2 місце; медичний факультет – 1 місце. Ці команди нагороджено грамотами, Кубком ректора та солодощами.

фізра

Анатолій ВОЛЬЧИНСЬКИЙ,

завідувач кафедри здоров’я і фізичної культури