Волинь Новини

У місті на Волині хочуть збудувати новий житловий комплекс

Як стало відомо, на вулиці Тараса Шевченка № 26 та № 26-Б у Ковелі планують збудувати нові багатоквартирні житлові будинки.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради, передає Район. Ковель.

Містобудівною документацією передбачається, що збудують чотири п’ятиповерхових багатоквартирних житлових будинки на 144 квартири з вбудованими об’єктами громадського призначення та підземним паркінгом на 130 машино-місць.

На території, охопленій детальним планом, також передбачається будівництво каналізаційної насосної станції, майданчиків для зберігання автомобілів у кількості 37 машино-місць. З них 17 машино-місць в межах проєктної ділянки для обслуговування об’єктів громадського призначення, 20 машино-місць (гостьові стоянки) будуть розміщені вздовж вулиці Зеленої. Площа забудови складатиме 3125,0 кв.м, площа мощення – 3327,0 кв.м, площа озеленення – 2295,0 кв.м.

Громадські слухання з обговорення детального плану території розміщення багатоквартирних житлових будинків на вулиці Тараса Шевченка № 26 та № 26-Б у Ковелі відбудуться 29 листопада о 15.00 в сесійному залі Ковельської міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73 (2-й поверх).