Важливо Волинь Новини

Відійшов у вічність відомий науковець та викладач з Волині. ФОТО.

Як стало відомо, відійшов у вічність вчений з Волині Ігор Голодюк.

Гірку звістку повідомили на сторінці Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

“Із сумом сповіщаємо, що 09 листопада 2022 року на 47 році життя від нас відійшов у вічність ІГОР ПЕТРОВИЧ ГОЛОДЮК – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри годівлі тварин і технології кормів.

Ігор Петрович народився 22 липня 1976 року в с. Привітне Локачинського району на Волині.
В 1995 році p з відзнакою закінчив Горохівський коледж. В 2000 році закінчив зооінженерний факультет Львівської державної академії ветеринарної медицини. В грудні 2000 року молодий і здібний випускник став аспірантом кафедри годівлі тварин і технології кормів. Після закінчення аспірантури в 2004 році успішно захистив кандидатську дисертацію.
Із 2004 по 2022 рік працював асистентом, старшим викладачем, доцентом кафедри годівлі тварин і технології кормів.
Із 2018 по 2021 рік був членом спецради із захисту дисертацій на якій захищено біля 7 кандидатських дисертацій. Автор понад 105 наукових та методичних праць.
Від нас відійшов великий патріот України, талановитий вчений, прекрасний педагог та вихователь студентської молоді, гарний сім’янин й батько двох дітей. Пам’ять про нього завжди буде в наших серцях.
Вічная йому пам’ять.
РЕКТОРАТ, ДЕКАНАТ СПІВРОБІТНИКИ І СТУДЕНТИ БТФ, ПРОФКОМ ВИКЛАДАЧІВ ТА СПІВРОБІТНИКІВ ЛНУВМБ ІМЕНІ С.З.ҐЖИЦЬКОГО, ПРОФКОМ СТУДЕНТІВ ТА АСПІРАНТІВ
Прощання з покійним Ігорем Голодюком відбудеться сьогодні в церкві Святої Трійці о 14.00 год.

Похорон буде 10.11.22 р. в м. Горохів Волинська область”, – йдеться у дописі.