Волинь Новини

Луцьк очищають від зовнішньої реклами

Луцьк очищують від зовнішньої реклами. На проспекті Волі навпроти філармонії демонтували два стенди з рекламою, що підсвічуються, – розповів Суспільному інспектор відділу контролю комунального підприємства “Луцькреклама” Володимир Некрасов.

У власників цих рекламних конструкцій закінчився термін дії дозволу на їх розміщення.

Власнику дається термін самому демонтувати конструкцію, якщо він цього не робить, тоді її розбирають спеціалісти підприємства “Луцькреклама”, – говорить Володимир Некрасов. З його слів, рекламні конструкції везуть на зберігання на спеціальний склад. Звідки власник зможе їх забрати, оплативши вартість демонтажу та зберігання.

Луцьк очищують від зовнішньої реклами
Демонтаж рекламної конструкції на проспекті Волі у Луцьку. Фото: Суспільне Луцьк

Торік зовнішня реклама принесла у бюджет міста понад 12 мільйонів гривень, але рекламних конструкцій місто активно позбуватиметься і надалі, – каже керівник підприємства “Луцькреклама” Олександр Ковальський. З його слів, за два-три тижні розпочнеться демонтаж на проспекті Соборності. Там планують знести орієнтовно 2 десятки рекламних щитів.

Зі слів Олександра Ковальського, за останній рік по місту було демонтовано 450 засобів зовнішньої реклами різних: це і білборди, і менший формат, сітілайти та банери.