Новини

Залежність Росії від іранської зброї зростає, — ISW

Як стало відомо, американський інститут вивчення війни (ISW) у новому зведенні переказує повідомлення з українських та американських джерел про те, що іранці збираються поставити Росії нові партії дронів, а також балістичні ракети, і висловлює припущення, що це веде до зростання залежності Росії від іранської зброї.

Про це повідомляє американський інститут вивчення війни (ISW) у новому зведенні, передає Молодий Буковинець.

За даними української розвідки, а також західних експертів, з якими поговорив американський телеканал CNN, Іран найближчим часом відправить Росії сотні нових дронів-камікадзе, якими країна-агресор б’є по цивільній інфраструктурі України, а також тактичні балістичні ракети ближнього радіусу дії.

“Росія, швидше за все, домовилася про додаткові поставки іранської зброї через виснаження її власних запасів крилатих ракет і дронів під час війни в Україні, особливо за час російської кампанії проти української критично важливої ​​інфраструктури. росія, ймовірно, продовжить завдавати удари дронами та ракетами по критично важливій інфраструктурі, намагаючись компенсувати провали її конвенційних сил на фронті”, – пишуть аналітики.