Волинь Новини

На Волині донька загиблого Героя збирає кошти на ЗСУ

Як стало відомо, міський голова Ігор Пальонка на вихідних відвідав родину загиблого Героя України Олександра Лук’яновича, аби привітати з днем народження його донечку Вероніку.

Уже з порогу дівчинка радісно зустріла гостей, подякувала за подарунки та разом із молодшим братиком Андрійком запросила до дитячої кімнати, аби продемонструвати усі свої «скарби» та картини, розповідають на офіційному сайті громади, передає Район. Володимир.

Малювання – одне з найбільших захоплень 7-річної Вероніки, яка цього року пішла до першого класу ліцею №3. У іменинниці уже чимала колекція картин «по номерах», які вона залюбки розмальовує разом із мамою.

Розглянувши усі свої подарунки, дівчинка відклала в сторону конвертик із грошима і пошепки повідомила, що збирає кошти на ЗСУ. Вероніка уже навіть лист написала зі словами підтримки для військових, які зараз боронять Україну від ворога.

Нагадаємо, солдат Олександр Лук’янович, який служив за контрактом у 14ОМБр, загинув 25 лютого 2022 року в результаті ворожого авіаційного удару на Київщині. Під час бою військовослужбовець знешкодив до трьох десятків одиниць техніки противника. Цей мужній вчинок був відзначений на державному рівні – 2 березня Олександру Лук’яновичу присвоїли звання «Герой України» та відзначили орденом «Золота Зірка» (посмертно).