Волинь Новини

Вийшов з машини і впав: у Луцьку судили таксиста, який п’яним влетів Nissan

В обласному центрі Волині таксиста служби Bolt оштрафували на 850 гривень за вчинення ДТП, хоча на судді він заявляв про свою невинуватість.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду, передає volynnews.com.

Чоловік стверджував, що перебуваючи за кермом, він був переконаний у безпечності свого маневру, а зіткнення відбулося саме з вини іншого учасника дорожнього руху.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29 вересня на вулиці Конякіна. Водій таксі служби Bolt, який керував Peugeot 301, рухаючись заднім ходом, зіткнувся з Nissan Qashqai. Обидва авто отримали механічні ушкодження.

У суді таксист заперечив свою вину, пояснивши, що на ділянці дороги, де відбулася ДТП, він мав право здійснювати рух заднім ходом. Однак працівники поліції, які складали адміністративні матеріали, говорили інше. Чоловік стверджував, що перебуваючи за кермом, він був переконаний у безпечності свого маневру, а зіткнення відбулося саме з вини іншого учасника дорожнього руху.

Але суд слова водія Peugeot до уваги не взяв, оскільки докази свідчили про його винуватість. Тож таксиста оштрафували на 850 гривень.