Важливо Волинь Новини

Захисники з передової дякують луцьким підприємцям за допомогу

Одна з найбільших наших переваг у війні з росією – це люди. За кожним із наших солдатів стоїть не лише родина, але друзі, колеги, а часто-густо ще і сусіди, ціла вулиця чи навіть село. Тотальна підтримка одне одного і як наслідок – тотальний спротив. Тил помагає фронту. Фронт боронить тил.
Не залишаються осторонь потреб наших захисників і луцькі підприємці – Леонід Джулінський та Григорій Зеленюк.
Наш захисник Антон Дробович щиро дякує луцьким підприємцям за постійну допомогу та підтримку! Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.
“Впевнений, що ці окупаційні людоїди і терористи з росії досі не усвідомили, що вони підняли силу із якою просто не дано впоратися. Дякую сердечно Grisha Zeleniuk та Leonid Dzhulinskyi за те, що передали нашому загону цю прекрасну бойову машину. Оля Косован спасибі тобі за незмінно високий рівень організації та логістики.  Ви дуже круті люди і враховуючи скільки всього робите для війська та цивільних рідний край має вами шалено пишатися. Отож, трохи підготуємо авто до майбутніх випробувань і буде надійним локомотивом в нашій високотехнологічній справі. Правда, хайтек поєднується із століттями незмінним реманентом для гірської справи, але тепер принаймні все те добро є на чому тягати в непрохідні хащі. Слава Україні і слава неймовірним українцям!”, – йдеться у дописі.