Волинь Новини

Скандал на Волині: магазин отримує гроші за товар, але його не поставляє

Уже не вперше ковельчани скаржаться на роботу приватників, які у Ковелі на вулиці Сагайдачного мають магазин і начебто продають вікна та двері. Втім, покупці платять десятки тисяч гривень, але товару не можуть добитися тижнями, а хтось – навіть місяцями. Після обіцянок від власниці все закінчується тим, що людям просто повертають гроші.

Про останній випадок, пов’язаний з аферистами, повідомила учора, 18 жовтня, у Фейсбуці мешканка міста Вікторія Б.. За її словами, ця справа має набути розголосу, щоб більше люди не потрапляли у такі ситуації, – пише Ковель медіа.

Замовили міжкімнатні двері 5 вересня у магазині «Галерея вікон та дверей», який знаходиться за адресою Сагайдачного, 15 у Ковелі.

Двері повинні були бути доставлені протягом 2-х тижнів. Ми оплатили аванс у розмірі 17 000 грн.

Через два тижні зателефонували до власниці і у відповідь кожного дня чули брехню: «очікуємо доставку на сьогодні», «двері в дорозі», «очікую накладну від хлопців, щоб перевірити, чи є ваше замовлення». Жодного разу нас не поінформували про затримку замовлення. Обіцянки продовжувались до 7 жовтня. В цей день ми приїхали у магазин із запитаннями про двері, на що отримали відповідь, що їх не буде взагалі (затримка на виробництві і т.д.).

Власниця запропонувала гроші, або вибрати інші двері, які точно будуть за тиждень. Нам дуже залежало на дверях, тому ми обрали інші. Минув тиждень, ми зателефонували і отримали відповідь, що двері вже в дорозі до Ковеля і будуть пізно ввечері («в понеділок очікуйте доставку»). Понеділок 17 жовтня, дана особа, а саме Редькович Ольга, сама не телефонує, а три рази телефонуємо ми із запитаннями про доставку. Вона пообіцяла доставку між 17:00-18:00, навіть не поцікавившись адресою доставки.

Так, як в квартирі відбувається ремонт і ніхто постійно там не перебуває, хлопці спеціально приїхали і прочекали доставку більше 2-х годин. Звісно ж ніхто не приїхав і навіть не зателефонував. Після чого пані Ольга не піднімала слухавку на протязі усього вечора. У вівторок ця особа після погроз поліцією і судом визнала, що двері вона взагалі не замовляла! Гроші швидко повернула, але час, на жаль, не повернути. Півтора місяця ми прочекали на неіснуюче замовлення!!!! На щастя, наш період очікування дверей був набагато коротший ніж у інших клієнтів цього продавця (два-шість місяців).

Тому, замовляючи двері, будьте обережні і шукайте відгуки про фірму!! – йдеться у дописі.

Після допису ковельчанки у Фейсбуці з «Ковель media» зв’язався мешканець міста, який потрапив у схожу ситуацію, але просив не вказувати своє ім’я та прізвище. Він заплатив майже 85 тисяч гривень. З лютого по липень 2022 року Ольга Редькович запевняла його такими ж самими обіцянками. Гроші чоловікові вдалося повернути лише після того, як він пригрозив аферистці судовим позовом.