Новини

“Як ми тут його проклинаєм – не передати словами”: окупант зізнався у ненависті до Путіна

Російський військовий, який нині воює в райні Снігурівки на Миколаївщині, розповів дружині про медичне забезпечення на фронті та ненависть до Путіна.

Про це повідомляє ГУР, передає Rivnemedia.

Як зазначається, у нього – запущена форма стрептодермії (захворювання шкіри). Проте його ніхто не лікує, адже немає навіть елементарного перекису водню. Тож окупант, за порадою дружини, змочує набряки власною сечею. 

Крім того окупант зізнався у власній ненависті до Володимира Путіна та всього керівництва рф.

“Контракт закінчився – став мобілізованим. Хворієм ти, не хворієш – до одного місця. Нічого не допросишся, не достукаєшся – всі черстві. Всім – по-барабану. Скажи «дякую» нашому головнокомандувачу, який наробив тут справ. Взагалі цю мобілізацію треба… Конституційно неправильно. Повинні були спочатку строковиків ввозити, а потім вже цивільне населення збирати. Регулярну армію! Що ж він там, береже їх всіх. Щоб не розірвали його там матері. І взагалі вона вводиться, коли на країну нападають, а не коли країна нападає.

Сволота така. Як ми його тут проклинаємо – це просто не передати словами. Його та його всю “пі*добратію” тупорилу, яка сюди кинула нас, а тепер нам все це розхльобувати все те, що вони тут накоїли. Треба там (в росії) піднімати громадськість, що він робить, що хоче? – каже окупант.