Волинь Новини

Артем Пивоваров дасть у Луцьку відразу два концерти

Співак Артем Пивоваров виступить у Луцьку задля підтримки Збройних сил України. Спершу було анонсовано лише один концерт виконавця, однак квитки швидко розкупили, тож музикант вирішив дати ще один.

Обидва концерти в Луцьку відбудуться 11 листопада в розважальному центрі «Промінь».

У програмі – популярні хіти Артема Пивоварова та кілька прем’єр з авторського проєкту артиста «Твої вірші, мої ноти», в рамках якого Артем і запрошені виконавці представляють сучасну інтерпретацію творчості класиків української літератури.

Звісно, співак виконає пісню «Дежавю», яка стала неофіційним гімном блискавичних дій ЗСУ в Чорнобаївці, та композицію «Дім», яка набула ще більш емоційного та близького кожному українцю змісту.

«Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші, ніж будь-коли. Підтримка одне одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша країна, наш народ, – це те, чого ми всі потребуємо найбільше. У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне, і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу перемогу, ми віримо в наші Збройні сили й підтримуємо наших воїнів. Концерти Артема Пивоварова – це частина діяльності артиста, спрямованої на підтримку ЗСУ», – наголошують організатори.

Прибуток від продажу квитків буде перераховано на потреби наших захисників.

Концерти відбуватимуться в безпечному форматі у беспосередній близості до бомбосховищ на випадок повітряної тривоги.

Організатор – Magicbox Association. Шоу створено Pivovarov Production.

Квитки на концерт можна придбати тут: https://lutsk.karabas.com/ua/artem-pivovarov-91