Важливо Волинь Новини

Лікування кіньми: у Луцьку коні допомагають побороти хвороби та депресії

Як відомо, коні – це горді, сильні, швидкі тварини, міцної статури з могутнім тілом. Тварини допомагають і в домашньому господарстві, і в спорті. А ще – коні лікують тіло та заспокоюють душу.

Контактна терапія – це унікальний метод лікування і реабілітації за допомогою коня. Вона корисна дітям з різними вадами розвитку. Діти з емоційними порушеннями за допомогою коня вчаться спілкуватися. Завдяки контактній терапії з’являється можливість відчути, як це ходити тим, хто має фізичні вади. Адже рухові імпульси, які вершнику передає кінь, дуже схожі на ті, що ми самі отримуємо при ходьбі.

Контактна терапія корисна і для тих, у кого немає недугів. Спілкування та догляд за конем дозволяє зняти стресовий стан, позбутися від напруги, почуття страху або тривоги, дарує відчуття спокою та оптимізму.

CloverLand Horse Club – це сучасний кінно-спортивний клуб, де активний відпочинок – в задоволення, де є смак нових перемог і досягнень! Ми підібрали команду професійних інструкторів, щоб Ви навчалися не лише впевнено триматися у сідлі, але й змогли досягти успіху у світі кінного спорту.

Концепція клубу базується на трьох постулатах – якість, професіоналізм, безпека. Приходьте в CloverLand Horse Club на уроки верхової їзди
До слова, заняття проходять на критому манежі.Кінь для заняття відповідатиме вашому рівню підготовки.З вами працюватиме професійний тренер, і незабутні емоції – гарантовано.
🤍
Телефонуйте: 066 0555 888