Волинь Новини

Серед загиблих окупантів є мобілізовані тиждень чи два тому, – Зеленський

Російському командуванню потрібні якісь люди, щоб поставити їх на місце загиблих, а коли й ці нові загинуть, відправлять іще людей. Так воює росія. Так вона і програє.

Про народи росії не можна сказати того ж, що й про український народ. Ніхто з тих, кого зараз відправляють на війну після злочинної мобілізації, не зможе пояснити, навіщо це йому особисто, чому він повинен ризикувати життям. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

“Ми бачимо вже зараз серед загиблих окупантів і тих, хто був забраний просто тиждень чи два тому. Людей не готували до бойових дій, у них немає жодного досвіду, щоб воювати на такій війні. Але російському командуванню просто потрібні якісь люди – будь-які, – щоб поставити їх на місце загиблих. А коли й ці нові загинуть, надішлють іще людей. Так воює Росія. Так вона і програє”, – наголосив президент.

Зеленський підкреслив, що росії не допоможуть якісь псевдореферендуми, якісь оголошення про анексії, якісь там розмови про вигадані ними кордони, які намальовані незрозуміло де.

“Є чіткий і міжнародно визнаний кордон України. Є життя, яке ми повинні захистити. Є безпека, яку ми маємо відновити. І все це буде. Усе це ми робимо”, – резюмував він.