Важливо Волинь Новини

ВНУ поповнився 4400 студентами

Із 30 вересня по 2 жовтня у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулися інавгурації першокурсників.

інавгурація

інавгурація

Відзначимо, що цьогоріч за різними освітніми ступенями до ВНУ імені Лесі Українки вступило близько 4400 осіб. Із міркувань безпеки інавгураційні церемонії було розділено між факультетами. Деякі факультети проводили урочистості окремо, інші – об’єднувалися.

інавгурація

інавгурація

інавгурація

Ректор відвідав інавгурації всіх факультетів. Анатолій Цьось вітав студентів зі стартом навчання, запевнивши, що Університет робитиме все можливе для того, аби навчальний процес був максимально безпечним і якісним. Очільник ВНУ імен Лесі Українки зауважив, що основна мета кожного українця наразі – робити все для перемоги у війні.

інавгураціяінавгурація

Під час заходів присутні згадували хвилиною мовчання полеглих Героїв, зі сцени звучали патріотичні пісні та вірші. Організатори запросили на урочистості Захисників України, а також визначних випускників і стейкхолдерів, які ділилися своїми «рецептами» успіху.

інавгураціяінавгурація

Із напутнім словом до першокурсників зверталися декани, викладачі та батьки. Новоспечені Лесині люди склали присягу студента та взяли участь у молебні в університетському храмі Святої Софії – Премудрості Божої.

інавгураціяінавгурація

Фотозвіти з інавгурацій доступні в альбомах на офіційній сторінці Волинського національного університету імені Лесі Українки у Facebook. Щоб перейти за посиланням – натисніть ТУТ.

Відділ інформаційної політики