Волинь Новини

Завершили ремонт ділянок територіального автошляху, що сполучає Ратне і Камінь-Каширський

Як стало відомо, днями завершили ремонт ділянок територіального автошляху, що сполучає Ратне і Камінь-Каширський.

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг у Волинській області, роботи із ліквідації вибоїн розпочали у перші дні серпня, передає Район. Камінь – Каширський.

На понад 14-кілометровій ділянці, що пролягає населеними пунктами Видричі, Бузаки та Раків Ліс, дорожники спершу провели підготовчий етап – у зонах руйнування дорожнього покриття нарізали та очистили карти ремонту. Пізніше приступили до наступної стадії – укладання і ущільнення гарячої асфальтобетонної суміші.

Співфінансувала виконання робіт, які здійснювали три ремонтні бригади субпідрядного підприємства ТОВ «ПБС», Камінь-Каширська міськрада.

«Минулого тижня завершили “латати” ділянки територіального автошляху Ратне – Камінь-Каширський у селах Видричі, Бузаки та Раків Ліс. Деінде нанесли суцільне асфальтне покриття. На проведення аварійно-відновлювальних робіт з місцевого бюджету виділено майже половину необхідної суми – 500 тисяч гривень. Окрім того, влітку на двох вулицях Каменя-Каширського – Степана Бандери та Бориса Гожого – з’явилося щебеневе покриття. Зараз ми передбачили 1 мільйон гривень на закупівлю щебеню, яким найближчим часом будемо облагороджувати шляхи як у райцентрі, так і в селах. Поки що перелік конкретних вулиць не складений», – зазначив голова Камінь-Каширської міськради Віктор Пась.

Люди тішаться, що центральні дороги у згаданих вище селах хоча б трохи полагодили, однак все ж нарікають на їх стан поза межами населених пунктів. Так, ділянка дороги між Бузаками та Раків Лісом деінде досі нагадує решето, місцями двом зустрічним автомобілям важко розминутися. Проте, кажуть водії, це зараз не найголовніше – добре, що хоч не бомблять тут, з часом усе відремонтують.